Jar of Fools

I’m still a beginner when it comes to graphic novels, picture stories, illustrated stories for grown-ups or however you want to call it.

I started out with The Sandman Chronicles (beautiful, sad, terrifying) and ended with Saga (beautiful, hilarious, uncomfortable). Just like with “ordinary” comics, it’s hard to know where to start.

I picked Jar of Fools because of the cover and discovered it to be a picture story a few seconds later.

The story is sad, without color, with color, and a pale hope for something better. It’s appealing; find it and read it.

Jar of Fools, Jason Lutes, Faber and Faber 2008

Author: vanferdinandus

Ik ben een journalist en schrijver die in drie woorden te vatten is: lezen, creëren, en schrijven. Voor de verrijking van mijn leven, maar vooral mijn plezier, kijk ik heel graag allerlei soorten films en televisieseries, maak ik foto's uit vreemde hoeken en loop door de aangelegde bossen van Nederland.