Sucker Punch

At the funeral for Oliver’s father I daydreamed about killing my own.

Marcus wishes he was more daring and that he had a girlfriend. Instead, he has a younger brother on depression medication, a father that beats that brother up, a mother that says nothing and a piece of his index finger missing.

Marcus discovers that oldest doesn’t mean that you can save everyone. He is a side character in his own life, while his brother is the main character in their direct surroundings. Does he even deserve to be saved from himself, or is that a horrible thought? He’s just a teenage guy, after all.

In quick, bright, brutal strokes Hernandez shows a world of teen wishes, family and growing up.

Sucker Punch, David Hernandez, Harper Collins 2008

Author: vanferdinandus

Ik ben een journalist en schrijver die in drie woorden te vatten is: lezen, creëren, en schrijven. Voor de verrijking van mijn leven, maar vooral mijn plezier, kijk ik heel graag allerlei soorten films en televisieseries, maak ik foto's uit vreemde hoeken en loop door de aangelegde bossen van Nederland.