A Boy’s Guide to Track and Field

Lem woke with a sudden snort.

Ik wist niet wat te verwachten en werd toch teleurgesteld. Nou ja, zelfs teleurstelling is een te groot woord. Het begon interessant en frustrerend, maar verwaterde snel naar een loshangend iets dat alleen bij elkaar werd gehouden omdat het dezelfde karakters bevat.

De 25-jarige Lem zit weer thuis bij zijn moeder en stiefvader. Hij is niet blij met zijn baan, zijn vrienden, zijn liefdesleven .. hij is niet blij. Maar wel op een passieve manier.
Er is een flinke hoeveelheid navelstaarderij tussen terugblikken en conversaties waar Lem altijd te laat aan deelneemt. Het eerste eenderde deel gunt nog een blik in het mannenbrein maar daarna ..komt de lezer terecht in de aantekeningen van de auteur.

Misschien ben ik gewoon niet de lezer voor navelstaarderij en uitzichtloosheid.

A Boy’s Guide To Track And Field, Sabrina Broadbent, Chatto & Windus 2006

Author: vanferdinandus

Ik ben een journalist en schrijver die in drie woorden te vatten is: lezen, creëren, en schrijven. Voor de verrijking van mijn leven, maar vooral mijn plezier, kijk ik heel graag allerlei soorten films en televisieseries, maak ik foto's uit vreemde hoeken en loop door de aangelegde bossen van Nederland.