Mirror Mirror

106 min.

Zo mooi, zo dom. Mirror Mirror was onderdeel van Hollywood’s Sneeuwwitje jaar (de ander was Snow White and the Huntsman, dit jaar is Assepoester aan de beurt) en koos voor esthetiek.
Relativity Media 2012
Relativity Media 2012
Deze keer is de prins vooral comic relief, het slachtoffer van de stiefmoeder die alleen met hem wil trouwen voor de macht. Zij is zelf ook een karikatuur, en daar had Julia Roberts duidelijk zin in. Daarentegen zijn de dwergen – met nieuwe namen – het hart van de film, meer dan het dunne liefdeslijntje tussen de prins en Sneeuwwitje. Harmer en Collins lijken meer familie dan true love.
Gelukkig ziet alles er ontiegelijk mooi uit dat de rest bijzaak is. Kleding, decor, omgeving, alles is tot in de puntjes geregeld. En hiervoor is de film de 106 minuten van je tijd best waard.
Mirror Mirror, Relativity Media 2012

Author: vanferdinandus

Ik ben een journalist en schrijver die in drie woorden te vatten is: lezen, creëren, schrijven. Voor de verrijking van mijn leven, maar vooral mijn plezier, kijk ik heel graag allerlei soorten films en televisieseries, maak ik foto's uit vreemde hoeken en loop door de aangelegde bossen van Nederland.

Reply?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s