Lilting

91 min.

London Film Productions 2014
London Film Productions 2014

Een coming out met een taalbarrière er tussen. Lilting laat zien hoe het weerhouden van informatie van directe familie de dood alleen maar een grotere klap maakt. Want hoe rouw je om je vriend als zijn moeder niet eens van zijn homoseksualiteit af wist en jou niet eens mag?

Ben Whishaw speelt beschadigend, een pruttelende vulkaan die alle bewuste onwetendheid niet aan kan. Hij biedt zijn vriend’s moeder een tolk aan, maar dat verbetert de weg tussen hen niet. Het is een stil verdriet van twee mensen, en de film laat open of ze dat wel kunnen overleven.

Het is een zachte, knappe film die je met het gevoel achter laat alsof een bel is geklapt. Doe je best om het te zien.

Lilting, London Film Productions 2014

Author: vnfrd

I'm a copy writer, a journalist and a teacher, and my life evolves around reading, creating and writing. I watch a lot and read a lot, and sometimes I review it as well.

%d bloggers like this: