Best of 2016

Juliet Takes A Breath // The Diviners // De voddenkoningin // Between The World And Me // Discord’s Apple // Guardian of the Dead

The Little Paris Bookshop // One of Us // The Girl Who Circumnavigated Fairyland In A Ship Of Her Own Making // Hushed // Midnight in the Garden of Good and Evil

The Imperfectionists // Cherry // Murdoch’s World // Love is a mix tape

In The Flesh // Scrotal Recall //  Jane the Virgin // Agent Carter S1

Girlhood // Mustang // Across The Universe // Ayanda and the Mechanic

The Sapphires // Life Partners // Obvious Child // Stoker // Dior and I // Everything Before Us

Author: vanferdinandus

Ik ben een journalist en schrijver die in drie woorden te vatten is: lezen, creëren, en schrijven. Voor de verrijking van mijn leven, maar vooral mijn plezier, kijk ik heel graag allerlei soorten films en televisieseries, maak ik foto's uit vreemde hoeken en loop door de aangelegde bossen van Nederland.