Best of 2017

books
A Gentleman in Moscow // A Wrinkle in Time // Consider the fork // De bijen // De onbekenden // De verlossing van Liesbeth Bede // De zoetzure smaak van dromen // Dogma // Een verhaal met een angel // En de akker is de wereld // De Cirkel (Engelfors) // Het huis achter de wilgen // Homegoing // In Order to Live (om te leren) // Lair of Dreams // New Grub Street // Remarkable Creatures // The Marriage of Opposites // The Shore // The Unseen World

And I did a readathon, and want to do it again this year!

film
De Surprise // Divines // Hidden Figures // Miss India America // Miss Sloane // Moonlight // To Wong Foo, thanks for everything! Julie Newmar

television
13th // Dear White People // The Good Place // Wynonna Earp

I watch plenty of movies and television, but want to start reviewing it more this year. Hello, 2018

 

Author: vanferdinandus

Ik ben een journalist en schrijver die in drie woorden te vatten is: lezen, creëren, en schrijven. Voor de verrijking van mijn leven, maar vooral mijn plezier, kijk ik heel graag allerlei soorten films en televisieseries, maak ik foto's uit vreemde hoeken en loop door de aangelegde bossen van Nederland.